Piatră naturală decorativă

pardoseli din piatră brută

Piatră brută folosită în special pentru pavări exterioare, cu diferite forme şi dimensiuni.
mai multe detalii

pavaje cu diverse finisaje

Piatră carosabilă sau necarosabilă cu finisaj (simplu, buciardată, șpițuită, gradinată) disponibilă în diverse grosimi de la 2 cm până la 10 cm (pentru comenzi speciale grosimea poate să depăşească 10 cm).
mai multe detalii

pavaje din piatră tăiată

Piatră carosabilă sau necarosabilă simplă disponibilă în diverse grosimi de la 2 cm până la 10 cm (pentru comenzi speciale grosimea poate să depăşească 10 cm).
mai multe detalii

scări/trepte din piatră

Trepte şi contratrepte din piatră cu diferite finisaje, folosite atât la placările scărilor interioare cât şi pentru cele exterioare.
mai multe detalii

glafuri din piatră

Glafuri interioare şi exterioare executate din piatră naturală, cu grosimi de 2-3 cm şi dimensiuni funcţie de cerinţele clientului.
mai multe detalii

piatră pentru placat

Piatră cu dimensiuni şi forme speciale pentru placări de pereţi exteriori cât şi interiori pentru realizarea unor design-uri rustice.
mai multe detalii

piatră pentru zidărie

Piatră brută pentru zidărie folosită pentru realizarea de noi construcţii cât şi pentru restaurarea monumentelor (este piatră acreditată).
mai multe detalii

elemente speciale din piatră

Piatră cu aspect şi dimensiuni în funcţie de cerinţele clientului pentru realizarea unor elemente speciale (rigole din piatră, arce din piatră, elemente decorative pentru garduri etc).
mai multe detalii